• Mleti črni tartuf

    Mleti črni tartuf

    Uporabljamo izključno najboljše črne tartufe (Tuber aestivum), ki so pazljivo kuhani v ekstra deviškem oljčnem olju. To je čudovit način, da čez celo leto uživate v okusu pristnih tartufov. Zagotovljena izpopolnitev vsake gurmanske jedi – naši mleti črni tartufi niso zgolj razkošna sestavina, ampak so prav posebno doživetje!
    Izredno vsestranski, v kombinaciji z neverjetnim okusom.
    Doživite pravi okus črnega tartufa kadarkoli v letu.
    Uporabiti jih je mogoče kot razkošno dekoracijo ribjih jedi, mesa ali jedi z osnovo na jajcih. Odlični so kot omaka za testenine ali solate. Prav tako se lahko uporabijo pri pripravi bogatih gurmanskih omak, kar bo zagotovo razvajalo vaše brbončice.

  • Rezine črnega tartufa

    Naši narezani črni tartufi (Tuber aestivum) so narejeni iz najboljših rezin črnega tartufa, ki so kuhane v ekstra deviškem oljčnem olju. Uporabljajo jih svetovno najbolj priznani kuharji, saj izdelek svoje razkošje predstavlja z bogatim in gurmanskim okusom.
    Izredno vsestranski, v kombinaciji z neverjetnim okusom.
    Doživite pravi okus tartufa kadarkoli v letu.
    Uporabiti jih je mogoče kot razkošno dekoracijo ribjih jedi, mesa ali jedi z osnovo na jajcih. Odlične so kot omaka za testenine ali solate. Prav tako jih lahko uporabite pri pripravi bogatih gurmanskih omak, kar bo zagotovo razdražilo brbončice vas in vaših gostov.

  • Sir s tartufi

    Sir s tartufi

    Naš sir s tartufi je odličen po večerji ali kot predjed, v kombinaciji z rdečim ali belim vinom, salaminom in kruhom. Odlično se poda tudi pri pripravi kanapejev. Rahli tartufi, mešani s sirčkom, dajejo temu čudovitemu blagemu mlademu siru pravi pridih razkošja.

  • Klobasa s tartufi

    Naše klobase s črnimi tartufi so narejene iz svinjine in črnih tartufov (Tuber aestivum) ter so vakuumsko pakirane, da obdržijo svojo aromo in svežino.
    Ta specialiteta iz tartufov je odlična predjed: Klobase narežite na tanke rezine ali kocke in jih jejte v kombinaciji z zrelim ali mladim sirom, melono, zelenjavo ali kot same na toplem kruhku. Prav tako so odlične kot polnilo za fokačo (italijanski kruh), sendviče ali nadev za pico. Privoščite si okusen prigrizek, ki vas ne bo pustil ravnodušne.

  • Tartufata Deluxe

    Tartufata Deluxe

    Naravna omaka, ki ohranja vse okuse svojih sestavin. Idealna za kakršenkoli obrok, kot je predjed, glavna jed, jed s svinjskim ali govejim mesom in ribjimi jedmi. Da bi v celoti izkusili čudovite lastnosti omake, priporočamo vnos 15–20 g tartufate na osebo. Omaka je že pripravljena za uporabo – doda se ji lahko olje ali smetana
    Razvajajte brbončice svojih gostov s pristno tartufato deluxe, ki vas ne bo pustila ravnodušne.

  • Salamin s tartufi

    To slastno čutno utelešenje prekajanega mesa bo zagotovo razdražilo vaše brbončice. Salamini s tartufi so narejeni iz svinjskega mesa prašičev, ki se hranijo na najbolj naraven način, začinjeni s črnimi tartufi (Tuber aestivum) ter bogatimi minerali morske soli.
    Salamin s črnimi tartufi se odlično poda z rdečim vinom in je odlična popestritev predjedi. Naj vas prevzame aroma prsti in pristnega, naravno vzgojenega, svinjskega mesa.

1 2