O nas

V osrčju Evrope leži dežela gričev, gozdov, obsijanih s soncem, vzporedno z neokrnjeno obalo Mediterana – dežela, ki je jemala dih že rimljanom, poimenovali so jo Terra Magica (čarobna dežela Istra). Slovenski istrski polotok je čaroben kraj, kot nikjer drugje na svetu in to ni le zaradi svoje lepote. Bogata in edinstvena prst zagotavlja najugodnejše pogoje za rast našega naravnega zaklada – Istrskega belega in črnega tartufa.

Od ustanovitve naprej, smo se za stranke iz celotnega sveta vedno trudili in priskrbeli najkakovostnejše tartufe. Gold Istra tartufi služi svetovni kuhinji kot dobavitelj najkakovostnejših tartufov na trgu, z nenehnim prilagajanjem kupcem z željo po kakovosti in predstavljanjem novih delikatesnih vrst tartufov v kulinarični industriji.

Hkrati Vam lahko ponudimo tudi široko izbiro tartufovih specialitet: omake, kreme olja in še mnogo drugih podobnih izdelkov. Vse je pripravljeno na tradicionalen način, vendar s pomočjo modernih tehnik vzdrževanja, da lahko vedno zagotovimo popolno kakovost naših izdelkov.