LOV NA TARTUFE

Doživetje za vsakogar

Izlet omogoča vsem ljubiteljem vina in sladokuscem, da doživijo slovensko Istro stran od preobljudenih poti in spoznajo eno najbolj zgodovinskih podeželskih tradicij – lov na tartufe. Sprehodite se v zakulisju enega najbolj skrivnostnih poslov in spoznajte edinstven lov na tartufe v slovenski Istri. Izlet bo vodil angleško govoreč in izkušen lovec na tartufe, ki bo razkril skrivnosti lova na tartufe s psi, njihovo vzgojo in vse v zvezi s tem podzemeljskim diamantom.

Nato vam bo ponujena priložnost za razburljiv lov na črne (poleti) in bele (jeseni) tartufe. Sladokusci boste uživali v priložnosti, da priznane tartufe izsledite v družbi profesionalnih lovcev, ki bodo vodili lov in pri tem razkrili vse svoje trike. Po lovu je seveda čas tudi za kosilo, skuhano iz svežih tartufov, in pokušino lokalnih vin. Ta prvovrstna kombinacija bo razburila vse vaše čute!

Lova na tartufe se je mogoče udeležiti ne glede na letni čas. Enako velja za pokušino slastnih tartufov, naših izdelkov iz tartufov in tradicionalnih vin slovenske Istre. To je edinstvena ponudba, ki je ne sme zamuditi noben gurman ali ljubitelj odličnih vin, hkrati pa ima priložnost raziskati skrite kotičke prelepe Istre.